Dagstur med kjentmannsmerkeåpning 2/9-2018

Fra en tidligere kjentmannspost

Fra en tidligere kjentmannspost
Foto: Magne Arentsen

Det er ofte at kjentmannsposter danner rammen for de turmålene Friluftsklubben har på sine turer. Det er flere "kjentmannspostjegere" i Friluftsklubben, og vi anbefaler enda flere å prøve! Om du ikke er interessert i å samle poster, så er det likevel moro å bli med på turen. Stedet vi besøker har alltid en historie som krydrer opplevelsen av turen, enten vi besøker en nedlagt plass, en gammel damkonstruksjon eller kanskje et fint utsiktspunkt som få kjente til fra før.

Lansering av ny bok finner sted 2. september kl. 12.00, på den gamle plassen Holen nederst i Wyllerløypa i Sørkedalen. Boken vil være i salg på stedet.

Etter åpningen satser vi på å fortsatte videre til en eller flere av de nye kjentmannspostene i nærheten. Siden det er hemmelig hvor postene er satt ut, så vet vi ikke hvor vi drar videre før etter heftet er anskaffet!

For turfakta, se under turprogrammet. Det er mulig å bli med etter påmeldingsfristen ved bare å møte opp, siden dette er et eksternt arrangement med direkte oppmøte.

[Publisert av Magne Arentsen 1. september 2018]