Kjentmannstur fra Ringkollen

2/3-2013

Harespor på Krokskogen
Foto: Aina Grymyr

Vi tar utgangspunkt i Ringkollen for en rundtur på Krokskogen og helt nord i Nordmarka, der vi skal innom 3 nye kjentmannsposter. Først går vi til post 20 Den store stenen ved Øyangen. Deretter følger vi skiløypen inn i naturreservatet Spålen-Katnosa, og vi nyter vakre Spålen mot post 24 Finnerudseter. Her snur vi vestover igjen, tilbake over Spålen til post 19 Fururotvelta ved Spålsveien. Så ser vi hvilke av de mange fine skisporene vi tar på returen.

Turen blir på rundt 20 km. i både brede og smale skispor. Mer informasjon vil bli lagt ut i forkant på forumet, så følg med der. Det er ingen serveringsteder i området vi har planlagt å gå, så vi forventer utelunsj. Vinteren 2013 har Skiforeningen åpnet Vambua, der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke.

Turfakta

Fremmøte: Ringkollen kl.11. Vi koordinerer transport etter påmeldingsfristen, si ifra hvis du stiller med bil (bilspleis)

Ta med: Varme klær, sitteunderlag, mat, drikke og gjerne termos med noe varmt i, samt Kjentmannsheftet 2012-2014 hvis du er kjentmannsjeger.

Kart: Oslo Nordmark 1:50.000. Turleder har med GPS med kart

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 27. februar 2013.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>