Hyttetur til Smedmyrkoia

23 - 24/2-2013

Smedmyrkoia ligger flott til rett ved skisporet
Foto: Aina Grymyr

Denne hytteturen er ment å være en rolig og hyggelig tur hvor vi oppsøker en hytte i marka for en hyggelig lørdagskveld med en god middag og sosial samling i stua utover kvelden. Turlederen tar med ingredienser til viltgryte til middag. Skituren inn er bare på ca. 5 km i godt preparerte løyper. To dager etter denne lørdagskvelden, så er det fullmåne. Hvis det er klarvær, og deltakerne ønsker det, så er det mulig å ta en liten kveldstur i løypa i retning mot Oppkuven. Det er veldig flott her inne i Lysedamvassfaret en slik månekveld. Blir det ingen tur, så slapper vi heller av i stua og har det hyggelig sosialt sammen rundt bordet.

På søndag vil en del av serveringsgjengen bli på hytta for å servere vafler og pølser. Det er Friluftsklubben som har serveringsansvaret på dette stedet vinterstid. Har du lyst til å bli med på dette så gi gjerne beskjed. Ellers må du gjerne ta deg en skitur fra hytta på søndag innover denne fine delen av marka. Men, det går ingen tur med turleder denne dagen. Felles avreise ned igjen til Sørkedalen blir etter serveringen ca. kl. 16.45.

Turfakta

Avreise: Fra Sporveismuseet med biler lørdag kl. 15.30. Vi er tilbake på samme sted søndag ca. kl. 18.00. Si ved påmelding ifra om du kan stille med bil.

Pris: Kr. 50,- for middag som turlederen serverer. For overnattingen betales avgift som varierer om man er medlem av DNT eller ikke. De som vil bidra litt søndag med å hjelpe til på serveringen betaler ikke for overnattingen. Serveringshjelpere vil også få pølser/vafler til lunsj.

Utstyr: Sovepose er nødvendig. Ha med tørrmat til frokost og lunsj søndag. Ellers vanlig utstyr for en skitur med overnatting i marka vinterstid.

For øvrige oplysninger om turen, ta kontakt med turlederen.

Kart: Oslo Nordmark vinterutgaven

Maks antall personer: 9

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 20. februar 2013.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>