Kjentmannssykkeltur fra Stryken til Kikut

22/9-2013

Utsikt fra post 27 Store Sandungdammen påsken 2013
Foto: Aina Grymyr

Vi har hatt to kjentmannsturer til fots og på ski, så nå frister det med en sykkeltur for å jakte på en del av kjentmannspostene som ligger dypest inni Nordmarka. Vi tar utgangspunkt i en rundtur fra Stryken for en lengre tur, der vi skal innom mange nye kjentmannsposter.

Første stopp blir postene 23 Store Skillingen, før vi sykler oppover til 22 Almedalshøgda, øst for Grimsvannet. Vi ser om en avstikker opp til 25 Søndre Brannfjell frister, mens 27 Store Sandungdammen ligger kort fra sykkelveien. Planen er å ta en rast på Kikut før vi sykler opp til post 29 Haklomiddagskollen, en av høydepunktene på turen. Så ser vi om ytterligere noen poster frister på returen tilbake til Stryken, som eksempelvis 28 Plaga og 26 Smalvann. 

Turfakta

Fremmøte: Stryken kl.10. Vi avtaler transport nærmere påmeldingsfristen, si ifra hvis du har bil som kan ta med sykler.

Ta med: Varme klær, mat og drikke, samt sykkelfiksesaker og Kjentmannsheftet 2012-2014 hvis du er kjentmannsjeger. Ta også med sykkel- og/eller hodelykter, og evnt. penger til bilspleis.

Retur: Vi lar form og føre påvirke hvordan ruten legges opp. Turen blir lang så det kan bli kveld og mørkt før vi er tilbake.

Kart: Oslo Nordmark 1:50.000. Turleder har med GPS med kart

Maks antall personer: 8

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 18. september 2013.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>