Sommerfest på Frognerseteren

15/6-2013

På grunn av en feilbestilling kan vi dessverre ikke få være på KSI-hytta som først annonsert. Vi har derfor flyttet festen til Seterstua på Frognerseteren, og det blir et kveldsarrangement uten overnatting. Seterstua har god mat til hyggelige priser. Påmeldingsfristen utsettes til fredag 14. juni, i tilfelle flere vil være interessert i å bli med. Vi tror at dette kan bli et hyggelig alternativ!

Det blir ikke å ta med medbrakt mat til grilling. Vi kjøper middag på stedet. De serverer typiske norske retter og kan blant annet by på gjørs med skalldyrsaus, finnbiff med rømmesaus, elgkarbonader med mere. De fleste middagsrettene ligger mellom 130 og 200 kroner. Frognerseterens legendariske eplekake som dessert koster kr. 58,- Kanskje er dette et godt alternativ til grilling ute. Det er nemlig meldt regn på lørdag. Med regn ute er det hyggelig innenfor de lune tømmerveggene på Frognerseteren!

Siden det nå ikke blir lagt opp en tur som hadde en times gange inn til stedet vi skulle ha vært, så starter vi heller en time senere. Se korrigerte avgangstider. Frognerseteren stenger kl. 22.00.

Turfakta

Avreise: T-bane nr 1 fra Stortinget kl. 17:37 er på Frognerseteren kl 18:13. Det er noen få hundre metre å gå ned til Frognerseteren fra stasjonen. Det er parkering for bil rett ved restauranten.

Pris: Du kjøper selv mat og drikke på Frognerseteren.

Hjemreise: Med første t-bane etter kl. 22.00.

Maks antall personer: 20

Påmelding: Til kontaktpersonen innen fredag 14. juni.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>, tlf: 936 17 068