Vinterens første skitur - Sjusjøen

29/11 - 1/12-2013

Hytta på Rømsåsen

Endelig er vinteren her. Vi har leid en hytte på Sjusjøen med plass til 9 personer. Hytta ligger på Rømsåsen med utsikt utover Sjusjøen, 200 m fra løypenettet. Hytta har både badstue og utendørs badestamp som vi kan benytte etter skituren.

Sjusjøen er kjent for å være et «snøhull». Her kommer snøen tidlig og går sent, og hit kommer langrennsfolket for å starte skisesongen. I tillegg til løypenettet er det en 5 km lang rulleskiløype ved Nadrud-stilen som legges med kunstsnø så snart det er mulig. Her er også et relativt nytt alpinsenter (fra 2003) med 250 m høyde-forskjell. Det er således mulig å stå på slalomski også.

Turfakta

Avreise: med biler fra Oslo fredag kveld ca kl 17.30. Avreisetid og -sted avtales etter at påmeldingsfristen har gått ut.
Si ved påmelding ifra om du disponerer bil.

Retur: søndag kveld.

Pris: kr 730 per pers for leie av hytta (maks). I tillegg kommer kjørekostnader på kr 1.200 per bil (deles på antall passasjerer), samt felles mat.

Ta med: sengetøy, håndkle, skiutstyr (langrenn og/eller alpint), innetøy, badetøy, brødmat og pålegg til frokost og niste samt drikke. Turleder sørger for felles middag.

Påmelding: til kontaktpersonen innen fredag 1. november. Påmeldingen er gyldig ved innbetaling av depositum på kr 1.000 til Friluftsklubbens kontonummer 9235.21.68396.

Ved avmelding etter fristen tapes hele eller deler av depositumet, svarende til klubbens merutgifter.

Maks antall personer: 9

Kontaktperson: Øyvind Grandum <oyvind@friluftsklubben.no>