Måneskinnstur til Råsjøstua

28/2-2015

Siste årene har vi hatt måneskinnsturer i Østmarka til Sandbakken og Vangen med mange deltakere. Skiglade strømmer inn i skogen med minimal lyktebruk for å oppleve dette. Det blir ofte en stemningsfull kveldstur i nesten fullmånelys, med knitrende snø under skiene og forhåpentligvis godt føre. Bildene og stemningen fra tidligere turer kan sees her: Måneskinnsturen 2012 og Måneskinnsturen 2013.

Ifjor var det flere som ønsket å ha måneskinnstur i Romeriksåsen, så i år tar vi skituren inn til Råsjøstua en lørdagskveld. Skiforeningens Markatjeneste inviterer sammen med Røde Kors Ullensaker på Råsjøstua, Nannestad Almenningen, familie Fearnley og Romerikes Blad til den populære måneskinnsturen i Romeriksåsene. Råsjøstua vil være åpen til midnatt, med bål og grilling på tunet. Du kan steke medbragt mat på bålet eller kjøpe ferdig grillet, deilige elgpølser, snacks og drikke. Her kan man lese mer om Fullmåneåpent på Råsjøstua

Turfakta

Fremmøte: Hakkim parkering kl. 17.30 ved solnedgang. Si ifra ved påmelding om du trenger biltransport (bilspleis, bom opp kr. 60).

Ta med: Hodelykt, varme klær, evnt. mat og varm drikke, samt penger til mat innedørs hvis du ønsker det.

Retur: Sent på kvelden, gode og mette etter besøk på Råsjøstua

Kart: Romeriksåsene 1:50.000. Turleder har med GPS med kart

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 25. februar 2015.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>