Jubileumssommertur til Gausdal Vestfjell

6 - 11/7-2015

Friluftsklubbens første sommertur gikk til Gausdal Vestfjell sommeren 2000. Vi var den gang 13 deltakere. Vi gjentok denne turen i 2005 med en noe kortere rute, og det er den ruten vi går nå i år. Siden vi var her sist, har Langsua nasjonalpark blitt etablert i 2011.

Terrenget er lettgått, åpent og koselig, og det er ikke altfor langt mellom hyttene. Alle hyttene er selvbetjente utenom Liomseter som er betjent. Alle middagene kjøper vi på hyttene. Hyttene skal også være utstyrt med tørrmat. Vi trenger derfor ikke å bære på mat mellom hyttene utover det vi ønsker å ta med selv.

RUTEN BLIR SLIK: Man: Oslo - Liomseter (bil). Tir: Liomseter - Storkvelvbu (5t). Ons: Storkvelvbu - Skriurusten (3 t). Tor: Skriurusten - en avstikker til Nordre Langsua - Haldorbu (5t). Fre: Haldorbu - Liomseter (4 t). Lør: Liomseter - Oslo (bil).

Kart: Det er et eget Gausdal Vestfjellkart i 1 : 50.000. Ellers er det også et kart som heter Jotunheimens forgård i 1 : 100.000.

Detaljer om oppmøtested og -tid, utstyr og pris, blir sendt deltakerne gjennom et eget deltakerhefte som sendes ut i god tid før turen.

Turleder vil være Iver Nicolai Gjersøe. Påmeldinger og spørsmål rettes til Magne Arentsen.

Turfakta

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 10. juni 2015.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>