Dagstur til Holmsbu & Hurum med KM-post 1

14/6-2015

Fra Hurumturen vår i 2013 der vi også besøkte kjentmannspost 1 i det forrige KM-heftet
Foto: Steinar Roland

Vi har hatt flere vellykkete turer der vi kombinerte kjentmannposttur til Hurum med besøk og middag på Villa Malla. Dette har blitt populært, så iår satser vi på å gjenta dette, men med en twist. Vi holder oss på vestsiden av Hurum, og besøker den vakre kystperlen Holmsbu kombinert med mat.

Vi tar oss opp til kjentmannspost 1 på Haraldsfjellet, som har flott utsikt videre sørover. Vi tar en rast ved posten før vi fortsetter tilbake til bilene. Etter turen kjører vi til Holmsbu for å besøke området, før vi finner et sted for en middag. Sjekk ut mer informasjon om Holmsbu.

Turfakta

Oppmøte: Brynseng T-banestasjon kl. 11 for felles transport - alle østlige linjer unntatt 5 stopper her.

Avreise: Vi avtaler bilskyss, så si i fra om du disponerer bil. Det blir bilspleis basert på kjørelengde og bompenger utregnet under middagen. Vi ønsker å koordinere antall biler så vi får plass på p-plasser underveis.

Retur: Gode og mette, sent til kvelds ;-)

Ta med: Mat, drikke og sitteunderlag til en lunsjrast, samt penger til mat og drikke på Holmsbu. Det kan også være kjekt å ta med klær til skift, hvis du ønsker det. Husk også Kjentmannsheftet 2014-2016 hvis du er kjentmannsjeger.

Kart: Oslo Vestmark 1:50.000. Turleder har med GPS med kart

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 13. juni 2014.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>