Pinnekjøttkalas på Brunkollen

24/11-2015

I slutten av november i fjor var vi på et svært vellykket og koselig pinnekjøttkalas på Brunkollen Turisthytte i Bærumsmarka. Deltakerne var så begeistret for arrangementet, så de har 'mast' om at vi må gjenta i år!

Dette blir en flott anledning til en sosial julemiddag etter en stemingsfull førjulstur i skogen inn til en serveringshytte som har fast tradisjon for suppetirsdager på kveldstid om høsten og i skisesongen. Turlengde inn langs sti er rundt 3 km., og vi kan gå veien rundt Østernvannet tilbake, som er lengre og lettere. Så det blir mulighet for trimming både før og etter maten.

Det serveres pinnekjøtt med alt tilbehør (spis så mye du vil), dessert og te/kaffe til kr. 400 pp, og de har skjenkebevilling til kalaset. Ifjor var det årets beste pinnekjøtt for min del, og med høy stemning, så gleder vi oss til gjenbesøk!

Jeg har reservert 12 plasser til 2. bordsetning k. 20:00, og for å sikre disse plassene må vi ha påmeldingene senest 2 uker på forhånd, dvs. innen mandag 9. november. Førstemann til møllen med påmelding direkte til meg.

Turfakta

Fremmøte: Skytterkollen kl. 18:30. Vi koordinerer transport etter påmeldingsfristen, si ifra hvis du stiller med bil

Ta med: Varme klær, hodelykter, penger til middag og drikke - og godt humør!

Avreise: Pinnekjøttkalaset starter kl 20:00 - se FiO-forsiden for mer detaljer avhengig av føre

Retur: Gode og mette, sent til kvelds ;-)

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 9. november 2015.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>