Småtass - Halloweenfest på Nydalshytta

24 - 25/10-2015

Denne helgen drar vi til Nydalshytta og holder Halloweenfest.

LØRDAGEN: Vi møtes på Movatn stasjon og går herifra til hytten. Nydalshytta ligger rett ved Sinober. Her kan de som vil kjøpe seg kaffe, vafler etc.

Etter ankomst til Nydalshytta pynter vi til fest og lager oss noe god mat. Etter maten blir det Halloweenaktiviteter og annen moro. Vi legger også opp til at de voksne kan sitte oppe og prate etter at barna har lagt seg.

SØNDAGEN: Vi spiser en god frokost og barna leker rundt hytten. Om det er stemning for det går vi på orienteringstur. En gang ut på søndagen etter utvasking fra hytten går vi tilbake til Movatn.

Turen passer for barn i barnehage- og skolealder i følge meg voksen. Overnattingen er på flersengsrom og på madrass. Det er 16 sengeplasser på hytten og rundt 20 madrasser. Hytten har tre soverom oppe, to peisestuer nede og ett kjøkken.

Turfakta

Fremmøte: Movatn stasjon lørdag formiddag. Klokkeslett avtales etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Pris: kr 200 per person. Dette inkluderer overnattingen. Dersom turen fylles opp vil prisen også kunne dekke noe felles mat. Hvis ikke vil kostnad til felles mat fordeles på deltakerne etter turen.

Ta med: Niste og drikke til lørdagen, samt frokost og niste for søndagen. Flere detaljer om det som må medbringes fås ved påmelding. Turleder sørger for innkjøp av felles mat.

Maks antall deltagere: 26

Påmelding: Til kontaktpersonen innen fredag 16. oktober. Ved færre enn 13 betalende innen denne datoen vil turen bli avlyst. Påmelding skjer ved innbetaling av kr 200 til kontaktpersonen. Ta kontakt for å få kontonr. Ved avmelding etter på-meldingsfristens utløp tapes innbetalt beløp.

Facebook: I år lager vi også en egen side for denne turen. Du inviteres til denne når du har betalt turen. Betaling = påmelding.

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 16. oktober 2015.

Kontaktperson: Kristin Larsen <krilar2@gmail.com>