Vårdugnad på Sellanrå turisthytte

27 - 29/5-2016

Normalt holdes vårens dugnad i pinsehelga. Men siden denne i år er klemt inn mot 17. mai så tar vi denne gangen dugnaden helga etter.

Disse dugnadene brukes hvert år for å gi hytta en ekstra omgang med såpe og vann, maling, vedsjau og rene lakener for at hytta skal bli klar til sommeren og høstens innrykk. Hyttas proviantskap skal også få påfyll. Men, det blir en del andre aktiviteter også, både bedagelig avslapping og turmuligheter får vi i tillegg tid til denne helgen. Vi samles fredag ettermiddag med fiskegryte med ris på menyen.

Lørdag  åpner vi med en felles frokost, og jobber deretter frem til et stykke ut på ettermiddagen, da vi setter av tid til å gå en liten tur om noen har lyst. Middagen på lørdag kveld blir diverse grillmat med salat, og vi har også dessert etterpå.

Søndag jobber vi hele dagen så lenge vi orker og vil. Hvis du blir til middag søndag, så er det pølser på menyen.

Hvis du ikke har mulighet til å være med hele helgen, så er det fint om du kan komme deler av den.

For oppmøte og avreise, samt andre opplysninger om arrangementet, ta kontakt med kontaktpersonen.

Turfakta

Avreise: Fellesavgang og eventuelt bil-skyss samordnes så langt det lar seg gjøre etter at påmeldingsfristen har gått ut. Alternativt kan man selv gå inn til hytta fra Skar i Maridalen (buss 51).

Pris: All overnatting og middagsmåltider er som vanlig gratis. Brødmat til frokost og lunsj, samt drikke tar du med selv.

Du trenger å ta med: Sovepose, varmt tøy, arbeidstøy, brødmat og drikke.

Påmelding: til kontaktpersonen innen onsdag 25. mai. Påmelding i tide er viktig av hensyn til matinnkjøpene.

Maks antall personer: 15

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>