Månedens onsdagsturer 2016

14/12-2016

Rundt disse tider med mørke netter pyntes årlig noen juletrær i skogen ekstra fint ifm. Geocachernes Xmas-kalender. Dette treet besøkte vi på Gjelleråsen i 2014. Lurer du på hva som møter oss i år, så bli med på reflekstur inn i Skogens konge og Sukkerfeens rike!
Foto: Aina Grymyr

Som et tilskudd til det ordinære turprogrammet, har vi siden 2012 hatt en fast turkveld en onsdagskveld i måneden. Vi ønsker å fortsette med disse kveldsturene, så før dette 5. året har vi sett på deltakelsen, avlyste/utsatte turer, samt andre møter vi har på turprogrammet. Vi har derfor landet på at vi i år satser på onsdagsturer hver annen måned, og det falt seg slik at månedene med partall er de vi har hatt mest deltakelse på. Vi ser også at noen av turvariantene er populære fra år til år, så derfor har vi alt nå skissert onsdagsturplanene for 2016.

Vanligvis legges denne turen til første onsdagen, men den kan bli flyttet på ved høytid, ferie, værforhold, ol. Disse turene har ennå ikke et fastlagt program og vil bli planlagt ganske tett opptil den aktuelle turdatoen. I år vil vi også søke etter flere til å komme med innspill og lede disse turene, så vi får en bedre spredning på aktive som bidrar med gode forslag og fine områder.

Dere er alle velkomne til å melde inn forslag til turer. Programmet for onsdagen vil bli annonsert på hovedsiden noen dager før turen. Dere kan melde dere på til turkoordinator Aina innen kl. 14 på turdagen, så sant ikke annet er oppgitt under turfakta. Så får vi håpe på mange fine kveldsturer fremover cool smiley

  2/3: Skitur rundt Tryvannsåsen m/ ostefondue Seterstua
  6/4: Fra Ekeberg til Vålerenga & middag på Smia
  8/6: GPS-tur fra Grefsenkollen & pizza
10/8: Øytur til Langøyene
26/10: Bålkveld med utsikt fra Ravnkollen
14/12: Fullmånetur inn i sukkerfeens rike

Turfakta

Oppmøte: Sognsvann ved bommen. Offentlig: T-banens linje 5 til endestasjonen Sognsvann, kort vei til bommen. 

Mat på turen: Turleder tar med pepperkaker og kanskje noe julesnop. Ta med varmt å drikke & noe å spise.

Ta med: Turklær, hodelykt (i mørkesesongen) og mat/drikke, evnt. penger hvis innerast på et serveringssted.

Avreise: Oppmøte kl. 18:00, sted angis på hovedsiden før turen. Vi koordinerer transport der det er nødvendig.

Retur: Utpå kvelden en gang...

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 14. desember 2016.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>