Vårskitur til Beitostølen

31/3 - 3/4-2016

Grønolen i vinterprakt

Vi har leid en leilighet på Grønolen Fjellgard «et steinkast» fra Beitostølen, med vakker utsikt til sjøen Øyangen.

Valdres er et ekte eldorado for skientusiaster. Løype, sted og stil velger du selv, mulighetene er mange og løypene er for enhver smak og ferdighetsgrad. I dette trivelige vinterlandskapet finner vi både skogsløyper, åpne sletter og høyfjellsløyper som vi kan boltre oss i.

Vi lager frokost/matpakke i leiligheten, men spiser en eller to middager i Fjellstua. Hos Grønolen står maten i høysete og de ønsker å gi gjestene sine en smaksopplevelse de sent vil glemme. 

Turfakta

Avreise: med biler fra Oslo-område torsdag, avreisetid og –sted avtales etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Retur: Søndag

Pris: maks kr. 975,- per pers. for leie av leiligheten inkl. utvask. Bilspleis kr. 1400 per bil + bompenger. Totale bilkostnader deles likt på alle turdeltakerne.

Ta med: Sengetøy, håndkle, innetøy, tøy til middag på fjellstua, solkrem, 2 pålegg til felles frokost. Brødmat, snacks samt drikke til eget bruk. En eller to av middagene spiser vi på Fjellstua, dette blir vi enige om før avreise.

Påmelding: til kontaktpersonene innen 1 mars. Påmelding er gyldig ved innbetaling av depositum kr. 1000,- til Friluftklubben kontonr. 9235.21.68396. Husk å merke denne med Beitostølen og deltager. Ved avmelding etter fristen tapes hele eller deler av depositumet, svarende til klubbens merutgifter.

Maks antall personer: 8

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>