Pinnekjøttkalas på Brunkollen med dagstur

3/12-2016

Det var høy stemning også på fjorårets pinnekjøttkalas, som samlet mange blide FiO-deltakere!
Foto: Steinar Roland

I slutten av november siste to årene har vi vært på svært vellykkete og koselige pinnekjøttkalas på Brunkollen Turisthytte i Bærumsmarka. Deltakerne var så begeistret for arrangementet, så da prøver vi igjen i år med en vri! 

Dette blir en flott anledning til en sosial julemiddag etter en stemingsfull førjulstur i skogen inn til en serveringshytte med gode mattradisjoner. Det serveres pinnekjøtt med alt tilbehør og dessert kr 450,- pp. (spis så mye dere vil), og salg av øl, vin og akevitt. Brunkollen har årets beste pinnekjøtt for min del, og med høy stemning, så vi gleder oss til gjenbesøk!

I år tar vi turen på den første lørdagen i desember, så vi kan få oss en liten tur i dagslys før vi kaster oss over pinnekjøttet. Vi starter fra vest i år, og møtes ved vakre Burudvann. Vi tar ulike ruter, med den letteste på returen i mørket. Så da blir det mulighet for trimming både før og etter maten.

Jeg har reservert 15 plasser til 1. bordsetning kl. 17:30, og for å sikre disse plassene må vi ha påmeldingene senest 4 uker på forhånd, dvs. innen torsdag 3. november. Førstemann til møllen med påmelding direkte til meg.

Turfakta

Fremmøte: Burudvann p-plass kl. 14:00. Vi koordinerer transport etter påmeldingsfristen, si ifra hvis du stiller med bil

Ta med: Varme klær, hodelykter, penger til middag og drikke - og godt humør!

Avreise: Pinnekjøttkalaset starter kl 17:30 - se FiO-forsiden for mer detaljer avhengig av føre

Retur: Gode og mette, sent til kvelds ;-)

Maks antall personer: 15

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 10. november 2016.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>