Småtass - Hvitveistur til Jomfruland

29/4 - 1/5-2016

Sjøbua - Kilde: www.nksgranlien.no

Da vi ønsker å ha en kombinasjonstur med både den voksne turgruppa og småtassgruppa, har vi leid hovedhuset for de voksne turdeltakerne uten barn, og sjøboden for de med barn på Øitangen gård.

På sjøboden er det plass til 3 familier fordelt på 3 rom med 7 sengeplasser. Vi har mulighet til å låne en barneseng og en reisebarneseng, samt ekstra madrasser på gulvet om nødvendig. Det er plass til barneseng/madrass på gulvet inne på rommene ifølge utleier. Sjøboden har kjøkken, stue og bad i tillegg til soverommene.

Vi disponerer husene fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen. Hvis det er mulig å få husene litt utover denne tiden, så kommer det info om dette når turen nærmer seg.

Se ellers info her om den ordinære turen.

Turfakta

Avreise: med biler fra Oslo på fredag. Man kjører fra Oslo etter eget ønske. Gi beskjed om dere har ekstra plass til en passasjer eller to. Ved ankomst Valle, finnes parkering ca 100 meter før brygga. Herifra tar vi taxibåt direkte ut til brygga på Øitangen.

Retur: søndag

Pris: ca kr. 1000-1100,- per rom for helgen. Vi prøver å justere prisen mest mulig rettferdig i forhold til hvor mange det er i hver familie/antall senger i bruk. I tillegg kommer kjørekostnader på ca kr. 1150,- + bompenger ca 250,- og parkering kr. 50,- per døgn. Taxibåt tur/retur kr. 200,- per pers. Barn under 1 år gratis.

Ta med: Sengetøy/lakenpose, håndkle, innetøy, tøfler, solkrem?, brødmat, pålegg, grillmat, snacks samt drikke til eget forbruk. Turleder sørger for felles middag begge kveldene. Det er ikke butikk på øya, så alt av matvarer må tas med fra fastlandet.

Påmelding: til kontaktperson innen fredag 1 april. Påmelding er mulig etter dette, men huset kan da være avbestilt hvis for få påmeldte. Påmelding er gyldig ved innbetaling av depositum på kr. 1000,- til Friluftklubben kontonr. 9235.21.68396. Husk å merke denne med Jomfruland og deltagere. Ved avmelding etter fristen tapes hele eller deler av depositumet, svarende til klubbens merutgifter.

Maks antall personer: 7 (+ 2 barnesenger, evnet madrasser på gulv).

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>