Månedens onsdagstur 2017 - Skitur fra Linderudkollen til Trollvannstua med mat

15/2-2017

Skiløypen via Solemskogen mot Revlitjern er eneste strekning uten lysløype, så vi starter med den. Ta med hodelykt & gjerne gamle ski.
Foto: Aina Grymyr

Som et tilskudd til det ordinære turprogrammet, har vi siden 2012 hatt en fast turkveld en onsdagskveld i måneden. I fjor gikk vi over til annenhver måned, og dette viste seg populært så vi gjør det samme i år. Vi ser og at noen av turvariantene er populære fra år til år, så derfor har vi alt nå skissert onsdagsturplanene for 2017.

Vanligvis legges denne turen til første onsdagen, men den kan bli flyttet på ved høytid, ferie, værforhold, ol. Disse turene har ennå ikke et fastlagt program og vil bli planlagt ganske tett opptil den aktuelle turdatoen. Vi søker også etter flere til å komme med innspill og lede disse turene, så vi får en bedre spredning på aktive som bidrar med gode forslag og fine områder som kan besøkes.

Dere er alle velkomne til å melde inn forslag til turer. Programmet for onsdagen vil bli annonsert på hovedsiden noen dager før turen. Dere kan melde dere på til turkoordinator Aina innen kl. 14 på turdagen, så sant ikke annet er oppgitt under turfakta. Så får vi håpe på mange fine kveldsturer fremover cool smiley

15/2: Skitur fra Linderudkollen & mat Trollvannstua
  5/4: Urban tur med middag etterpå
  7/6: En sommerlig kveldstur med mat
  9/8: Øytur i Oslofjorden
 4/10: Bålkveld et sted i Marka
13/12: Førjulstur som årets siste

Turfakta

Oppmøte: Linderudkollen p-plass. Offentlig: Buss 56 Solemskogen fra Storo kl. 17:45 til Linderudkollen kl. 17:57

Mat på turen: Trollvannstua holder kveldsåpent og serverer enkel varmmat til kvelds. Menylink: Trollvannstua - Meny av varmmat er ikke bestemt, men kan være noe ala gulasj, lasagne, suppe. Vi stopper her mot slutten av turen.

Ta med: Turklær, skiutstyr, hodelykt (i mørkesesongen) og mat/drikke, evnt. penger hvis innerast på et serveringssted.

Avreise: Oppmøte kl. 18:00, sted angis på hovedsiden før turen. Vi koordinerer transport der det er nødvendig.

Retur: Utpå kvelden en gang...

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 15. februar 2017.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>