Kjentmannsskitur fra Svartbekken --> NB! Ny dato

11/3-2017

Fra en tidligere kjentmannstur fra Ringkollen - her ved Spålen
Foto: Steinar Roland

Vi tar utgangspunkt i Svartbekken (sørøst for Mylla) for en rundtur helt nord i Nordmarka, der vi skal innom 2 nye kjentmannsposter. Først går vi sørover over Fjellsjøen og inn til post 24 Grimstad, der barakker ble oppført.

Etter besøket på denne følger vi skiløypen over Grimstadvannet, og videre til post 25 Snøploghøgda. Avhengig av form, føre og isforhold så har vi mange valg videre. Planen er å gå innom serveringen på Sandvikshytta ved Katnosa, før vi snur skiene nordover igjen. Da kan det være mulig vi stopper innom en post fra 14-17 heftet; 25 Store Fidlingen. Så ser vi hvilke av de mange fine skiløypene vi tar på returen, før vi suser nedover mot Svartbekken igjen.

Turen blir på rundt 25 km, hovedsakelig i fine skispor. Mer informasjon vil bli lagt ut i forkant på forsiden, så følg med der. Vi satser på lunsj ved Skiforeningens Sandvikshytta, der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke.

Turfakta

Fremmøte: Svartbekken kl.11. Vi koordinerer transport etter påmeldingsfristen, si ifra hvis du stiller med bil (bilspleis)

Ta med: Varme klær, mat og drikke, evnt. penger hvis du vil kjøpe noe, samt Kjentmannsheftet 2016-2019 hvis du er kjentmannsjeger.

Kart: Oslo Nordmark 1:50.000. Turleder har med GPS med kart

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 8. mars 2017.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>