Vinterens første skitur - Sjusjøen

25 - 27/11-2016

Det er flotte tidligskiforhold på Sjusjøen - her fra fjorårets FiO-tur dit
Foto: Steinar Roland

Med sin korte avstand til Oslo og snøsikre område, har vi i år igjen valgt Sjusjøen som sted for årets første skitur. Vi har leid en hytte til 10 personer i Høgfjellia med kort avstand til løypenettet. Hytta er en ny, flott og innholdsrik hytte i Høgfjellia ved Nordseter, 5 km fra Sjusjøen sentrum. Hytta har 5 soverom med 10 sengeplasser til sammen, 2 bad og badstu. Hytta ligger 840 moh i et rolig området med kort avstand til langrennsløyper og kun 5 km til alpinanlegg.

Turfakta

Avreise: Med biler fra Oslo fredag. Avreisetid og -sted avtales etter at påmeldingsfristen har gått ut. Si ifra ved påmelding om du disponerer bil.

Retur: Søndag ettermiddag/kveld.

Pris: Kr 900 pr pers for leie av hytta, inkl. utvask. I tillegg kommer kjørekostnader på ca kr 1.200 per bil (deles på antall passasjerer), samt felles mat.

Ta med: Sengetøy, håndkle, skiutstyr (langrenn og/eller alpint), innetøy, brødmat og 2 pålegg til felles frokost og niste, samt eget drikke. Turleder sørger for felles middag.

Påmelding: Påmelding etter fristen er mulig, men hytta kan da være avbestilt hvis for få påmeldte. Påmelding er gyldig ved innbetaling av depositum kr. 1000,- til Friluftsklubbens kontornr.  9235.21.68396. Ved avmelding etter fristen tapes hele eller deler av depositumet, svarende til klubbens merutgifter.

Maks antall personer: 10

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 1. november 2016.

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>