Vinterens første skitur - Sjusjøen

24 - 26/11-2017

Foto: Lin Østad

Det er mange ivrige skigåere i FiO, som klør etter å komme i gang med skisesongen. Vi tar turen til skieldoradoet Sjusjøen som har blitt en favoritt, med sine mange løypevalg og snøsikre område.

For noen er det trening til Vasaloppet Öppet Spår, der FiO har hatt med deltakere i mange år. For oss andre vanlige marka skigåere, er det gleden av å komme ut i frisk luft og dagslys i denne mørke årstiden som trekker. Vinterens første skitur er en populær og sosial tur. Etter en god frokost, bruker vi dagen ute på ski. Om ettermiddagen og kvelden lager vi en god middag og hygger oss.

Hytta ligger rett ved skisporet og er tilrettelagt med smøre og verktøybod. Den har også et utendørs boblebad som vi kan benytte, dette koster kr. 2.000,-. Ved påmeldingsfristens utløp tar vi en evaluering om vi skal benytte boblebadet eller ikke. Blir alle med på dette er det en merpris på kr. 250,- per person. Vi disponerer hytta fra fredag kl. 15:00 og kan ha den litt utover søndagen hvis den ikke skal leies av noen andre etter oss.

Turfakta

Avreise: Avtales etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Pris: Hytteleie inkl. utvask og 3 retters middag ved ankomst fredag kr. 1060,- Dette beløpet innbetales som depositum til FiO sitt kontor nr. 9235.21.68396. Det kommer i tillegg deling av kjørekostnader/bompenger og felles middag på lørdag.

Ta med: Sengetøy, håndklær, 2 pålegg til felles frokost og niste, samt eget brød, drikke og snacks/snop. Turleder ordner med innkjøp til felles middag på lørdag.

Maks antall personer: 8

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 1. oktober 2017.

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>