Dagstur med kjentmannsmerkeåpning

2/9-2018

IMG2493

Fra en tidligere kjentmannspost på Åssjøbrenna nord i Nordmarka
Foto: Magne Arentsen

Det er ofte at kjentmannsposter danner rammen for de turmålene Friluftsklubben har på sine turer. Det er flere "kjentmannspostjegere" i Friluftsklubben, og vi anbefaler enda flere å prøve! Om du ikke er interessert i å samle poster, så er det likevel moro å bli med på turen. Stedet vi besøker har alltid en historie som krydrer opplevelsen av turen, enten vi besøker en nedlagt plass, en gammel damkonstruksjon eller kanskje et fint utsiktspunkt som få kjente til fra før.

Lansering av ny bok finner sted på et foreløpig hemmelig sted et sted i Oslomarka, og vi antar at dette blir 2. september kl. 12.00. Skiforeningen har ikke annonsert datoen ennå, men det pleier å være den første helgen i september.  Boken vil være i salg på stedet. Tema og sted for posten avsløres en stund før selve åpningen, og da vil også denne turbeskrivelsen bli oppdatert.

Etter åpningen satser vi på å fortsatte videre til en eller flere av de nye kjentmannspostene i nærheten. Siden det er hemmelig hvor postene er satt ut, så vet vi ikke hvor vi drar videre før etter heftet er anskaffet!

Mer informasjon om kjentmannspoståpningen på www.skiforeningen.no og www.kjentmannsmerket.org

Turfakta

Avreise: Vi avtaler tidspunkt og felles avreise når vi vet hvor åpningen blir

Påmelding: Til kontaktpersonen innen fredag 31. august.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>, tlf: 936 17 068