Friluftsklubbens hytter

Friluftsklubben driver to hytter i marka - Sellanrå og Solstua. Her kan både medlemmer og ikke-medlemmer, altså alle, leie sengeplasser eller hele hytta. For Sellanrå gjelder at man må betale for minst 7 plasser for å kunne reservere hele hytta for seg selv. På Solstua kan man uansett reservere hele hytta, men du kan velge å dele ledige plasser med andre. Hvis ikke hele hytta er bestilt på Sellanrå, så er det også plass for andre opp til det er fullt.

Sellanrå Solstua

 

Bestilling og avbestilling

Overnatting på hyttene bestilles via denne nettsiden. Klikk her eller på lenken "Bestilling" i menyen til høyre. Alternativt kan du henvende deg til Friluftsklubben på epost hyttedrift@friluftsklubben.no.

En eventuell avbestilling må gjøres per epost til hyttedrift@friluftsklubben.no senest 10 dager før oppholdet skulle startet. Ved senere avbestilling må det betales 10% av leiebeløpet per dags forsinkelse. Eksempelvis må det ved en avbestilling gjort 9 dager før oppholdet betales 10% av leiebeløpet, 6 dager før betales 40% og 1 dag før betales 90%. Det betales da for antall bestilte plasser oppad begrenset til 7 plasser.

Grupper som ønsker å booke en hytte for dagsbesøk i forbindelse med kurs eller arrangementer bes henvende seg til Friluftsklubben på epost  hyttedrift@friluftsklubben.no eller på telefon 936 17 068.

Betaling

Overnatting og eventuelt proviantkjøp (kun Sellanrå) betales direkte til kontonummer 9235.21.68396.

Nøkkel

Hyttene er ikke låst med DNT-lås, men med Friluftsklubbens egen lås. Kontaktpersoner for formidling av nøkkel står i bekreftelsesmailen du får ved bestilling. Medlemmer kan kjøpe nøkkel til hyttene ved henvendelse til hyttedrift@friluftsklubben.no. Det er samme nøkkel til begge hyttene.