Dagstur til Villa Malla & Hurum

29/4-2012

Årets første fottur tar vi i Hurummarka samtidig som vi besøker noen av Kjentmannspostene fra 2010-12 heftet som er i og rundt Hurum. Det blir flere kortere rundturer med besøk inn til disse postene, der vi kjører mellom de ulike startpunktene.

KM-post 1 ligger ved Himmelvannet der Friluftsklubben hadde tur og vaffelrast en flott maidag i 2008, så det blir spennende med et gjenbesøk hit, kanskje fra et annet startpunkt. KM-post 2 ligger på Tjuvkollen, ikke så langt fra RV23. Vi satser på disse to postene, så får vi se hva vi ellers rekker og ønsker. Rundene blir ikke så lange, så vi nyter utsikt og kystterreng. 

På Filtvet på Hurum har kokken Sonja Lee skapt et lite paradis, der det serveres middelhavslunsj (kl. 12-15) og middagsbuffet med varme fristelser fra grillen (kl. 16-21). De holder oppe utover i de små timer hver kveld så lenge det er gjester på besøk ;-). Stedet ligger sørøst på Hurum, rett ved fjorden med en fantastisk utsikt, atmosfære og innredning. Her er det palmer, hvite hus, deilig mat og ro - så dette blir en dagstur med både kulinarisk og turnytelser! Det er ikke spiseplikt på stedet, men maten anbefales.  

Vi planlegger med tur først og en lang deilig middag etterpå, så sett av hele dagen og godt ut på kvelden til et festlig FiO-treff med åpning av fottursesongen. Skulle Villa Malla bli fullbooket for middag den aktuelle søndagen, så får vi bytte om og starte med lunsj der (for stedet er nå oppdaget og brukes mye til lukkede arrangement som bryllup el. på kveldstid, spesielt lørdager). De forutsetter minimum 20 for å reservere bord, og da blir prisen litt dyrere også.

Mer informasjon finner du her; Villa Malla. Turleder vil legge ut mer info om planene på forumet før turen.

Turfakta

Turfakta

Avreise: Vi avtaler bilskyss ved påmelding, så si i fra om du disponerer bil. Oppmøte kl. 11 ved Brynseng T-banestasjon (alle østlige linjer untatt 5) for felles transport, eller vi avtaler nærmere på forumet. Det blir bilspleis basert på kjørelengde og bompenger utregnet under middagen. Vi ønsker å koordinere antall biler så vi får plass på p-plasser underveis.

Ta med: Mat, drikke og sitteunderlag til en lunsjrast, samt penger til middag på Villa Malla (kr. 298), i tillegg kommer drikke og bilspleis. Det vil også være kjekt å ta med klær til skift på Villa Milla før middagen, hvis du ønsker det. 

Påmelding: til turleder og kontaktperson innen onsdag 25. april.

Kontaktperson og turleder: Aina Grymyr. E-post: agrymyr@yahoo.no (foretrukket), evnt. tlf. 922 35 865

 

Avreise: Oppmøte kl. 11 ved Brynseng T-banestasjon. Si i fra ved påmelding om du disponerer bil.

Retur: Gode og mette, sent til kvelds ;-)

Kart: Oslo Vestmark 1:50.000. Turleder har med GPS med kart

Maks antall personer: 15

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 25. april 2012.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>