Pinsedugnad på Sellanrå

25 - 28/5-2012

Tradisjonen tro vil det også pinsen 2012 holdes dugnad på Sellanrå. Pinsedugnadene brukes hvert år for å gi hytta en ekstra omgang med såpe og vann, maling og rene lakner for at hytta skal bli klar til sommeren og høstens innrykk. For de som liker å svinge øksa eller bruke sag, blir det også muligheter til å bidra da vi skal berge ny ved for neste sesong. PS! Vi har nå også boka «Hel ved» på Sellanrå for de som foretrekker en mer akademisk tilnærming til vedhugging.

Det vil være mulighet for avreise allerede fredag kveld, og det vil være aktivitet på Sellanrå fra lørdag formiddag.

Vi samles lørdag ettermiddag med grilling på Sellanråtunet. På menyen står diverse grillmat og en sommerlig dessert. Etter middag tar vi en liten tur i nærheten.

Søndag jobber vi frem til et stykke ut på ettermiddagen, da vi setter av tid til å gå en liten tur om noen har lyst, eventuelt for å ta et bad.

Middagen på søndag kveld blir den tradisjonelle elggryta med en spennende forrett og påfølgende dessert. Mandag jobber vi hele dagen så lenge vi orker og vil. Hvis du blir til middag mandag, så er det pølser på menyen.

Turfakta

Pris: All overnatting og middagsmåltider er som vanlig gratis. Brødmat til frokost og lunsj, samt drikke tar du med selv.

Avreise: Fellesavgang og eventuelt bil-skyss samordnes så langt det lar seg gjøre etter at påmeldingsfristen har gått ut. Alternativt kan man selv går inn til hytta fra Skar i Maridalen (buss 51).

Du trenger å ta med: Sovepose, varmt tøy, arbeidstøy, brødmat og drikke.

Påmelding: til kontaktpersonen innen onsdag 23. mai. Påmelding i tide er viktig av hensyn til matinnkjøpene.

Kontaktperson: Hanne Enger, tlf. 928 52 424 eller e-post: hanne_enger@hotmail.com.

Maks antall personer: 15

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 23. mai 2012.

Kontaktperson: Hanne Enger <hanne_enger@hotmail.com>