Sommertur Lysefjorden rundt

7 - 15/7-2012

Årets sommertur går til sydligere breddegrader, dvs. så langt sør som til Ryfylke og Lysefjorden. Vi skal på denne turen se mye av Lysefjorden, og naturligvis skal vi få med oss både Preikestolen og Kjerag. Vi skal også få med oss en kanskje noe mindre kjent attraksjon – nemlig trappene i Flørli som er Norges lengste (4.444 trappetrinn). Det vil være valgfritt å prøve seg på trappene.

Vi starter turen med båt og buss til Preikestolhytta hvor vi første dagen legger opp til en liten kveldstur. Dagen etter besøker vi Preikestolen på vår første dagsetappe rundt fjorden. Nede ved fjorden i Lysebotn, etter tre dagsetapper, tar vi en hviledag med valget mellom kun avslapningsøvelser eller også en liten dagstur før vi neste dag gjør oss klar for Kjerag. I Flørli blir vi også en dag ekstra for å prøve trappene, eller alternativt besøke stedets små attraksjoner i form av kafé og kunstmuseum. Dagsetappene vil variere mellom 5 og 9 timer og vil gå både høyt over fjorden og nede ved vannet, noen ganske flate, og noen med mer kupert terreng. Overnatting blir i både betjente, selvbetjente og ubetjente hytter og fjellgårder.

Turfakta

Reise: Deltakerne bestiller selv flybillett tur/retur Stavanger etter avtale med turleder. Turleder organiserer øvrig transport.

Pris: ca kr 3.500 for overnatting, måltider på betjente hytter og transport med buss og båt (gitt DNT-medl. For ikke-medl. ca kr 4.400) I tillegg kommer noe fellesmat samt flyreise NB! Prisen er en indikasjon og ikke fast.

Påmelding: til kontaktpersonen innen søndag 10. juni. Turen avlyses ved færre enn 4 påmeldte ved utløpet av denne datoen.

Påmelding er gjeldende ved innbetaling av et depositum på kr 1.000 til konto 9235.21.68396. Depositumet tapes ved avmelding etter påmeldingsfristens utløp.

Maks antall deltakere: 14

Kontaktperson: Hanne Enger, tlf: 928 52 424 eller epost: hanne_enger@hotmail.com

Mer informasjon om turen, detaljert program, priser og utstyr fås etter påmelding. Ta alternativt kontakt for å få denne informasjonen i forkant av påmelding.

Maks antall personer: 14

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 10. juni 2012.

Kontaktperson: Hanne Enger <hanne_enger@hotmail.com>