Høstfargetur til Vassfarkoia

14 - 16/9-2012

Utsikt fra Vikerfjell mot Vassfaret
Foto: Hanne Enger

Vassfarkoia er Ringerike Turistforenings nyeste hytte, og ligger i Veneli i Flå kommune med Vassfaret som nærmeste nabo – kun 1,5 times kjøring fra Oslo. De som har vært med til Vikerkoia og "Jøranfisen" tidligere har sett bort mot fjellmassivet som ligger øst for Vassfarkoia der vi legger turene denne høsten.

Vi kan parkere bilene ca 50 meter fra koia, så fredagen blir behagelig. Vi har base på Vassfarkoia og lager to dagsturer derfra på lørdag og søndag.

Vi satser på å legge den lengste turen til lørdag da vi kan nå opp på Sørbølfjellet (1.280 m.o.h.) med vid utsikt mot Vassfaret, Hallingdal og Norefjell på en fin dag. Søndag går vi en kortere tur. Også fra dørstokken på Vassfarkoia som ligger ca 800 moh. er det utsyn over fjellene omkring, så skulle det friste med en veldig kort tur kan man fortsatt få med seg litt utsikt.

Turfakta

Aveise: Med bil fra Oslo fredag ca kl 18. Avreisetid-og sted avtales etter påmelding. Si ved påmelding ifra om du disponerer bil. Retur fra hytta ca. kl 16-17 på søndag.

Retur: fra hytta ca. kl 16-17 på søndag.

Pris: kr 390 for overnatting 2 netter (DNT-medl.). I tillegg kommer kostnad til fellesmiddag lørdag, samt deling av kjørekostnader etter fastsatt sats.

Ta med: Vindtett og vanntett tøy, lue og votter, inneklær, gode fjellsko, lakenpose, brødmat til frokost og lunsj og eget drikke. Turleder sørger for innkjøp av mat til fellesmiddag lørdag.

Påmelding: til kontaktpersonen innen fredag 7. september. Turen avlyses ved færre enn 4 påmeldte ved utløpet av denne datoen.

Kontaktperson: Hanne Enger, tlf: 928 52 424 eller epost: hanne_enger@hotmail.com

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 7. september 2012.

Kontaktperson: Hanne Enger <hanne_enger@hotmail.com>