Vinterens første skitur - Sjusjøen

30/11 - 2/12-2012

Endelig er vinteren her. Vi har leid en 85 kvm stor hytte på Sjusjøen med plass til 10 personer. Hytta ligger lunt til i skogen 50 m fra et stort løypenett som også går opp på fjellet.

Sjusjøen er kjent for å være et «snøhull». Her kommer snøen tidlig og går sent, og hit kommer langrennsfolket for å starte skisesongen. I tillegg til løypenettet er det en 5 km lang rulleskiløype ved Nadrud-stilen som legges med kunstsnø så snart det er mulig. Her er også et relativt nytt alpinsenter (fra 2003) med 250 m høyde-forskjell. Det er således mulig å stå på slalomski også.

Turfakta

Avreise: med biler fra Oslo fredag kveld ca kl 17. Avreisetid-og sted avtales etter at påmeldingsfristen har gått ut.
Si ved påmelding ifra om du disponerer bil.

Retur: søndag kveld.

Pris: kr 730 per pers for leie av hytta (maks). I tillegg kommer kjørekostnader på kr 1.200 per bil (deles på antall passasjerer), samt felles mat.

Ta med: sengetøy, håndkle, skiutstyr (langrenn og / eller alpint), tøy til å ha på inne, brødmat og pålegg til frokost og niste samt drikke. Turleder sørger for felles middag.

Påmelding: til kontaktpersonen innen utgangen av tirsdag 30. oktober. Påmeldingen er gyldig ved innbetaling av depositum på kr 1.000 til Friluftsklubbens kontonummer 9235.21.68396.

Dersom det ikke er minimum 5 påmeldte ved fristens utløp vil turen bli avlyst. Ved avmelding etter fristen tapes depositumet.

Maks antall personer: 10

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 30. oktober 2012.

Kontaktperson: Ida Eriksen <i.i.eriksen@gmail.com>