Første skitur - Skeikampen

19 - 21/11-2010

Det er ikke sikkert at snøen har kommet til Oslomarka ennå, men for de av oss som lengter etter skiføre allerede i nov­em­ber finnes det håp. Området ved Skei­kampen er et av de stedene der den første snøen legger seg, og ifølge dem selv har de Norges mest ideélle skiterreng. Dette skal vi finne ut av gitt at snøen kommer!

Vi bor i en koselig hytte rett ved løype­nettet slik at det er kun å spenne på skiene og ta av sted. Løypenettet varierer mel­lom å ligge i skog, og på snaufjell (fra 600 moh. til 1.200 moh). Vi tilpasser turene våre til vær og føre, og håper på utsikt mot Rondane og Jotunheimen

Avreise: Vi reiser med biler fra Oslo ca kl. 17 fredag kveld. Si ifra ved påmelding om du disponerer bil. Oppmøtested avtales etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Pris: Overnatting 2 netter på hytte beløper seg til ca. 500,- per pers. I tillegg kommer mat og deling av kjørekostnader.

Utstyr: Lakenpose / sengetøy, skiutstyr (langrennsski), tøy til å ha på inne.

Mat: Turleder sørger for innkjøp til fellesmiddag lørdag. Fredag spiser vi underveis til hytta. Den enkelte tar med brødmat og drikke til seg selv.

Maks antall: 8 personer.

Påmelding: til kontaktpersonen innen fredag 12. november.

Kontaktperson og turleder:

Hanne Enger, tlf: 928 52 424,

epost: hanne_enger@hotmail.com

Turfakta

Avreise: Ca kl 17 fredag kveld

Retur: Søndag kveld

Kart: Peer Gynts Rike 1:50 000

Maks antall personer: 8

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 12. november 2010.

Kontaktperson: Hanne Enger <hanne_enger@hotmail.com>