Pinsedugnad

21 - 24/5-2010

Tradisjonen tro vil det også pinsen 2010 holdes dugnad på Sellanrå. Pinse­dug­nadene brukes hvert år for å gi hytta en ekstra omgang med såpe og vann, maling og rene lakner for at hytta skal bli klar til sommeren og høstens innrykk. For de som liker å svinge øksa eller bruke sag, blir det også muligheter til å bidra da vi skal berge ny ved for neste sesong.

Det vil være mulighet for avreise allerede fredag kveld, og det vil være aktivitet på Sellanrå fra lørdag formiddag.

Vi samles lørdag ettermiddag med gril­ling på Sellanråtunet. På menyen står diverse grillmat og en sommerlig dessert. Etter middag tar vi en liten tur i nær­området.

Søndag jobber vi frem til et stykke ut på ettermiddagen, da vi setter av tid til å gå oss en tur i marka om noen har lyst, eventuelt for å ta et bad.

Middagen på søn­dag kveld blir den tradisjonelle elggryta med en spennende forrett og påfølgende dessert. Mandag jobber vi hele dagen så lenge vi orker og vil. Hvis du blir til middag mandag, så er det pølser på menyen.

Pris: All overnatting og middagsmåltider er som vanlig gratis. Brødmat til frokost og lunsj, samt drikke tar du med selv.

Avreise: Fellesavgang og eventuelt bil­skyss samordnes så langt det lar seg gjøre etter at på­meldings­fristen har gått ut. Alternativt kan man selv går inn til hyttene fra Skal i Maridalen (buss 51).

Du trenger å ta med: Sovepose, varmt tøy, arbeidstøy, brødmat og drikke.

Turfakta

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 19. mai 2010.

Kontaktperson: Hanne Enger <hanne_enger@hotmail.com>