Nyttårsfest til fjells

26 - 28/1-2018

Skiløypa mot fjelltoppen Dyna
Foto: Magne Arentsen

I stedet for julefest tar vi denne gangen en nyttårsfest, og vi kombinerer den med helgetur til fjells.

Stedet er Fagerhøy fjellstue ved Mykingstølen vest for Nesbyen i Hallingdal. Fagerhøy er et hotell, men med mer karakter av å være fjellstue. Maten er god og stedet er hyggelig. Oppkjørte skiløyper finnes rett utenfor. 

Vi drar oppover med biler fredag. Tidspunkt og avreisested avtales nærmere. Men vi bør reise så pass tidlig at vi rekker frem til middag.

Lørdag tar vi en skitur. Det er fine preparerte løyper her oppe, og hvis vært er bra så tar vi en tur til Dyna (1212 m.o.h.), hvor det er fin utsikt mot Hallingskarvet, Skarveheimen og Hemsedalsfjella. Ved klarvær ser vi også flere av toppene i Jotunheimen. Turen er på ca. 20 km i lett terreng.

Både fredag og lørdag blir vi servert treretters middag.

Søndag er det utsjekking innen kl. 12.00, og vi rekker kanskje en liten skitur denne dagen også før vi drar hjem igjen til Oslo.

Pris: Kr. 2100,- pr. person i dobbeltrom, som dekker to overnattinger, treretters middag lørdag og søndag, og frokost og nistepakke lørdag og søndag.

Da det er avbestillingsgebyr, så er påmelding bindende. Dette gebyret er på kr. 300,- pr. person. Det vil si at hver person som melder seg av turen, uansett grunn, må betale kr. 300,- Betaling for oppholdet gjøres av hver enkelt ved avreise.

I tillegg kommer kr. 3,- pr. km pluss bomavgifter til hver av sjåførene. Denne summen blir fordelt på passasjerene i hver enkelt bil.

Legg merke til at det er tidlig påmeldingsfrist.

Turfakta

Maks antall personer: 20

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 15. desember 2017.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>