Skileik til fjells - Kvitfjell

19 - 21/3-2010

Årets skileik-tur går til Kvitfjell. På Kvitfjell er det gode muligheter både for alpint og langrenn. Med hensyn til alpint utmerker stedet seg ved å ikke ha så lange køer, tross flotte bakker. Lørdag satser vi på å få til en liten skihopp-konkurranse.

Vi skal bo i ”Hansenhytta” som har sengeplasser til 10-12 personer. Se disse nettadressene for mer info om Kvitfjell og hytta: www.kvitfjell.no og www.kvitfjell.no/Hansen/172/

Utstyr:  Du tar med deg utstyr for de skiaktivitetene du måtte ønske, samt sovepose og egen drikke. Friluftsklubben ordner brødmåltidene, samt middag lørdag kveld. Fredag og søndag stopper vi et sted på veien og spiser.

Kostnad: Overnatting maks 1.500,-. I tillegg kommer reise og mat. Hvis 10 pers. deltar, vil prisen for hytteleie per pers være rundt 800 kr. Resten av påmeldingsavgiften vil da gå til å dekke transport og mat, og et eventuelt overskudd vil bli tilbakebetalt til deltakerne.

Avreise: fredag 19. mars kl 17.00 fra Sporveismuseet på Majorstuen i egne biler. Deltagere som disponerer bil, vil bli spurt om å kjøre, med godtgjørelse etter Friluftsklubbens satser.

Påmelding: frist er 15. januar. Påmelding skjer ved innbetaling av kr 1.500 til Friluftsklubbens konto: 9235.21.68396  innen 15. januar. Det blir trolig rift om plassene i år, så det lønner seg å melde seg på tidlig. Gi også beskjed til kontaktperson.

Turfakta

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 15. januar 2010.

Kontaktperson: Janne Møller-Stray <arbeidsadresse@hotmail.com>