Vinterens første skitur - Sjusjøen

30/11 - 2/12-2018

Blåtime på Sjusjøen
Foto: Anne Bugge

Etter en rekordvarm sommer, melder den seg mer og mer; iveren etter å gå på ski. Vi gjentar fjordårets suksess og innlosjerer oss i samme hytta som vi leide i fjor. Det betyr at vi tar turen til skieldoradoet Sjusjøen, en favoritt med snøikkert område og mange løypevalg. For noen er det trening til Vasaloppet Öppet Spår, der FiO har hatt med deltakere i mange år. For oss andre vanlige marka-skigåere, er det gleden av å komme ut i frisk luft og dagslys i denne mørke årstiden som trekker. Vinterens første skitur er en populær og sosial tur. Etter en god frokost, bruker vi dagen ute på ski. Om ettermiddagen og kvelden lager vi felles middag og hygger oss. Hytta ligger rett ved skisporet og har en kjempefin smørebod. Den har også et utendørs boblebad som vi kan benytte, dette koster kr. 2.000,-. Det er varmt vann i boblebadet når vi kommer, så det kan tas i bruk allerede fra fredagen. Ved påmeldingsfristens utløp tar vi en evaluering om vi skal benytte boblebadet eller ikke. Blir alle med på dette, er det en merpris på kr. 250,- per person. Vi disponerer hytta fra fredag kl. 15:00 og kan ha den litt utover søndagen hvis den ikke skal leies av noen andre etter oss.

Turfakta

Avreise: Avtales etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Pris: Hytteleie inkl. utvask og 3 retters middag ved ankomst fredag kr. 1060,- Dette beløpet innbetales som depositum til FiO sitt kontor nr. 9235.21.68396. I tillegg kommer deling av kjørekostnader/bompenger og felles middag på lørdag.

Ta med: Sengetøy, håndklær, 2 pålegg til felles frokost og niste, samt eget brød, drikke og snacks/snop. Turleder ordner med innkjøp til felles middag på lørdag.

Maks antall personer: 8

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 1. oktober 2018.

Kontaktperson: Anton Henningstad <hen-ant@online.no>