Linnekleppen – Østfolds fineste utsikt

28 - 30/9-2018

Linnekleppen er Nord-Europas eneste bemannede branntårn og har Østfolds fineste utsikt. Tårnet er plassert på det høyeste punktet på Linnekleppen 325 moh og er et av Østfolds høyeste punkt. Tårnet er 17 meter høyt og gir utsikt helt til Gaustatoppen, Holmenkollen og cruiseskipene som går ut og inn av Oslofjorden. Turen er ikke mer enn 6-7 km tur/retur og går på god blåmerket sti. Det er mulig å gå tur/retur fra hytta, da blir turen 8 km lenger  (valgfritt).

Vi har leid en liten, men trivelig laftet hytte med storslått utsikt over Bøensfjorden. Her er hverken vann, strøm eller andre fasiliteter. Til gjengjeld blir det levende lys, fyr i peisen og en kan nyte stjernehimmelen og stillhetens ro. Hytta ligger i et flott turområde og vi har 2 kanoer til disposisjon på Bøensfjorden. Husk å ta med egen vest.

Avreise og transport: Avtales etter påmeldingsfristens utløp.

Pris: Hytteleie max kr. 350,- pr. person, beløpet innbetales som depositum til FiO sitt kontonr. 9235.21.68396. Det kommer i tillegg deling av kjørekostnader/bompenger og felles mat. Det kommer nærmere info vedr maten.

Ta med: Sovepose (det er ikke dyner på hytta), dusjmuligheter finnes 5 km fra hytta – ta med 10 kr.

Turfakta

Maks antall personer: 5

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 16. september 2018.

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>