Vårdugnad på Sellanrå turisthytte

25 - 26/5-2019

Sellanrå turisthytte
Foto: Magne Arentsen

Disse dugnadene brukes hvert år for å gi hytta en ekstra omgang med såpe og vann, maling, vedsjau og rene lakener for at hytta skal bli klar til sommeren og høstens innrykk. Hyttas proviantskap skal også få påfyll. Men, det blir en del andre aktiviteter også, både god mat, bedagelig avslapping og turmuligheter får vi i tillegg tid til denne helgen.

Vi reiser opp til Sellanrå med bil kl. 09.30 fra Nydalen t-banestasjon. De første 3 påmeldte får bli med i blien.

Til middag lørdag serveres hyttefutens spesialkomponerte indiske fiskegryte butter fish tikka med ris på menyen. Denne er prøvd ut på forhånd og er fantastisk god. Den lages mild, men kan økes i styrke til ganske sterk etter ønske. Kokken har krydder med.

Søndag morgen stiller vi med baconomelett til frokost, eller du kan ta med egen tørrmat hvis du ønsker. Deretter så jobber vi hele dagen så lenge vi orker og vil. Vi avslutter med grillpølser i lompe før vi reiser hjem.

Hvis du ikke har mulighet til å bli med begge dagene, så er det fint om du kan komme enten lørdag eller søndag. Alle bidrag til hytta setter vi stor pris på!!

All maten vi tar med og lager er selvsagt for å belønne våre frivillige. Men, si i fra om det er noe du ikke vil ha eller tåler fra menyen, så kan vi ta med et annet alternativ til deg.

For oppmøte og avreise, samt andre opplysninger om arrangementet, ta kontakt med kontaktpersonen.

Turfakta

Avreise: Fellesavgang og eventuelt bil-skyss bare til de tre første påmeldte. Alternativt må man selv gå inn til hytta fra Skar i Maridalen (buss 51). Det er ca. 4 km og ca. en time å gå opp til hytta. Dugnadsleder vil samordne slik at de som skal gå opp til hytta møtes og går sammen.

Pris: All overnatting og middagsmåltider er som vanlig gratis. Brødmat til lunsj lørdag og søndag, samt drikke tar du med selv.

Du trenger å ta med: Sovepose, varmt tøy, arbeidstøy, brødmat og drikke.

Påmelding: til kontaktpersonen innen onsdag 22. mai. Påmelding i tide er viktig av hensyn til matinnkjøpene.

Avreise: Lørdag morgen. Vi er på hytta fra ca. kl. 11.30.

Retur: Søndag ettermiddag ca. kl. 16.00

Kart: Oslo Nordmark sommerutgaven

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 23. mai 2018.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>