Sommerfest på Håøya i Oslofjorden

28 - 30/6-2019

Håøya sett fra Vardåsen i Asker
Foto: Lin Østad

Årets sommerfest blir på villmarksøya Håøya i Oslofjorden. Vi har leid Gamlegården, det eldste huset på øya som har røtter tilbake til 1600 tallet. Det flotte huset har vært under rehabilitering i flere år og kan nå endelig tas i bruk. Håøya er en spennende øy som det tar tid å utforske. Øya har en rikholdig natur og historie, flere gamle bygninger blant annet fra krigens dager, et naturverksted der det kan nytes varm bakst og kaffe, samt kjøpes noen spennende lokale matvarer. Mange turstier, badeplasser og andre opplevelser venter. Ta gjerne med fiskestanga, vi har også robåter til disposisjon. Husk redningsvest.

Avreise; med båt B21 eller B22 fra Aker Brygge (rutetider legges ut nærmere avreise)

Pris max kr. 500,- for leie av hytta. Spleis på felles middag fredag og lørdag kommer i tillegg, samt fergepengene.

Ta med; lakenpose eller sengetøy (det er dyner og puter på hytta), brødmat, pålegg, snop/snacks og drikke til eget forbruk (det er drikkevann i hytta), info om felles middager kommer nærmere turen.

Påmeldingsfrist; fredag 24 mai, påmelding etter dette er mulig men hytta kan da være avbestilt hvis for få påmeldte. Påmelding er gyldig ved innbetaling av depositum kr. 700,- til Friluftsklubbens kontornr. 9235.21.68396, merk denne med Håøya og deltaker. Ved avmelding etter fristen tapes hele eller deler av depositumet, tilsvarende klubbens merutgifter.

Turfakta

Maks antall personer: 14

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 24. mai 2019.

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>