Kanotur i padleeldoradoet Fjorda

16 - 18/8-2019

En herlig dag i og på vannet
Foto: Lin Østad

Fjorda består av mange små og store skogsvann med flere øyer og naturlige smale kanaler. Vannsystemet er fullt av mange spennende kroker og kriker som vi kan utforske i kano. Fjorda eller Velmunden (oppkalt etter det største vannet) som mange kaller det, ligger på høydedraget mellom Sperillen og Randsfjorden i Gran kommune i Oppland.   Vi har leid to små og enkle hytter i nordenden av vannet som har strøm og kjørevei til døra. Vi bruker dagene ute og padler og finner oss rasteplasser der det måtte passe. Det er flere opparbeidede bålplasser, der det er tilrettelagt for rasting/overnatting med utedoer.

Avreise: avtales etter påmeldingsfristens utløp.

Pris: Hytteleie max kr. 500,- pr. person, dette inkl også kano, vest og åre. Felles middag fredag og lørdag kommer i tillegg, samt bilspleis.

Ta med: Sengetøy (det er dyner og puter på hyttene), to pålegg til felles frokost og niste, samt eget brød, drikke og snacks. Nærmere info om middagene kommer etter påmelding.

Påmeldingsfrist: torsdag 1 august, påmelding etter dette er mulig men hyttene kan da være avbestilt hvis for få påmeldte. Påmelding er gyldig ved innbetaling av depositum kr. 500,- til Friluftsklubbens kontornr. 9235.21.68396, merk denne med Fjorda og deltaker. Ved avmelding etter fristen tapes hele eller deler av depositumet, tilsvarende klubbens merutgifter.

Turfakta

Maks antall personer: 6

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 1. august 2019.

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>