Høstfargetur til Skrim

6 - 8/9-2019

Foto: Lin Østad

Skrim er Norges minste fjellområde og ligger mellom Skien og Kongsberg i Buskerud. Område består av mye urørt natur og er delvis vernet, område ligger både i skogsterreng og på snaufjell med en høyde på 500-800 moh. Hvis været er godt på lørdagen, tar vi sikte på å gå til Styggemannen som er det høyeste punktet på Skrim med 872 moh. Dette er en heldagstur som er bratt og krevende. Vi har leid Røde Kors hytta på Skrim, den har strøm, vann, do og dusj innendørs. Vi har hytta fra kl. 09:00 fredagen og tar sikte på tidlig avreise, slik at vi også får brukt fredagen som en turdag.

Avreise: Avtales etter påmeldingsfristen utløp.

Pris: Hytteleie max kr. 460,- pr. person. Felles middag fredag og lørdag kommer i tillegg, samt bilspleis.

Ta med: Sengetøy eller lakenpose (det er dyner og puter på hytta), to pålegg til felles frokost og niste, samt eget brød, drikke og snacks. Nærmere info om middagene kommer etter påmelding.

Påmeldingsfrist: Onsdag 31. juli, påmelding etter dette er mulig men hytta kan da være avbestilt hvis for få påmeldte. Påmelding er gyldig ved innbetaling av depositum kr. 700,- til Friluftsklubbens kontornr. 9235.21.68396, merk denne med Skrim og deltaker. Ved avmelding etter fristen tapes hele eller deler av depositumet, tilsvarende klubbens merutgifter.

Turfakta

Maks antall personer: 14

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 31. juli 2019.

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>